You are here

Pro Info

Mesto: 
Brendovi: 

Pro Info je firma koja se bavi projektovanjem i izradom informacionih sistema. Osnovna poslovna orijentacija naše firme predstavlja realizacija kompletnih, integrisanih aplikativnih rešenja za podršku poslovnim sistemima. Pored postojećih softverskih rešenja koja nudimo, obezbeđujemo i uslugu realizacije potpuno novog softvera prema Vašim specifičnim potrebama.

Da bi obezbedili vrhunski kvalitet i kompletnu uslugu, Pro Info obezbeđuje i optimalnu obuku za rad na kreiranom softveru, kao i održavanje u garantnom i vangarantnom periodu.

Pro Info raspolaže vrhunskim stručnjacima u svim fazama računarstva - od projektovanja i razvoja softvera do implementacije i održavanja. Pored toga, imamo i veliki broj spoljnih saradnika, specijalista za razne oblasti poslovanja, koji se angažuju u zavisnosti od vrste i veličine projekta.

Misija naše firme je da kroz informatizaciju poslovanja omogucimo efikasnije, brže i profitabilnije poslovanje, unapredimo poslovne procese, i povećamo poslovnu uspešnost naših klijenata. S našim klijentima i partnerima gradimo odnos trajnog poverenja i partnerstva, te razmenom znanja, ideja i rešenja stvaramo nove vrednosti.